0314 - 641 124

Toegangscontrole: veilig toegang tot uw bedrijf

Heeft u een bedrijf waarbij de toegangscontrole een steeds groter vraagstuk wordt en zoekt u naar een oplossing die voor u goed betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken is? Neem dan contact op met M&N Techniek. Wij leveren diverse maatoplossingen voor (schuif)hekken, (automatische) poorten, slagbomen, intercoms en videobewaking waarmee u zekerheid heeft dat er geen onbevoegde personen binnen uw bedrijf aanwezig zijn. Wij hebben ons hoofdkantoor in Doetinchem en hebben een netwerk over heel Nederland zodat wij in staat zijn om over het hele land onze bekende service te kunnen leveren.

Geïnteresseerd in onze producten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Toegangscontrole M&N techniek

 • 15+ jaar ervaring
 • Snelle landelijke service bij calamiteiten
 • Onderhoud voor toegangssystemen van alle merken
 • Ruime mogelijkheden en persoonlijk advies

toegangscontrolesysteem

Veel opties beschikbaar voor toegangscontrole

Er zijn vele opties beschikbaar met betrekking tot toegangscontrole zoals kaartlezers voor uw medewerkers, intercom systemen met videobewaking en afstandsbedieningen om vanuit uw kantoor de poort te openen voor uw bezoeker. Uw medewerkers gebruiken in dat geval een kaart die niet alleen de poort doet openen maar ook registreert dat deze medewerker aanwezig is binnen uw bedrijf. Wel zo handig als u om wat voor reden dan ook wil weten wie er op dat moment allemaal aanwezig zijn. Wat wilt u nog meer? Maximale veiligheid met groot gebruiksgemak.

Heeft u een vraag over onze producten? Neem direct contact op!

Expert in beveiligde toegangscontrole

Wij zijn experts in het aanleveren van oplossingen om de toegangscontrole tot een bedrijf te automatiseren. Wij leveren automatiseringen voor poorten of slagbomen die zowel ter plaatse als vanuit het kantoor bediend kunnen worden. Onze experts zijn vakmensen die weten hoe deze systemen geïnstalleerd moeten worden en onze verkopers zijn in staat om u het beste advies te geven dat bij uw bedrijf past. Met een oplossing van M&N Techniek bent u er altijd zeker van dat de toegangscontrole werkt en dat er geen onbevoegden binnenkomen.

Slagbomen of poort voor juiste toegangscontrole

Er zijn nogal wat opties die beschikbaar zijn om de toegangscontrole van uw bedrijf te regelen. Wat dacht u van een simpele slagboom? Dan bent u er in ieder geval al zeker van dat er geen groot rijdend materieel uw perceel op kan rijden dat er niet thuishoort. Een slagboom of poort met toegangscontrole is nog veiliger. Met deze oplossing houdt u werkelijk iedereen buiten de deur die niet welkom is.

Op zoek naar een toegangscontrole oplossing?
Neem contact op.

Aarzelt u nog steeds over een oplossing voor de toegang van uw bedrijf? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op met ons. Bel ons of mail ons! Wij kunnen, geheel vrijblijvend, bij u op locatie inventariseren wat de beste opties zouden zijn. Het zal u nog verbazen hoe gemakkelijk wij het kunnen regelen voor u. En de toegangscontrole doen we ook nog eens voor een prijs die u zeker mee zal vallen.

Toegangscontrole M&N Techniek

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!  *verplichte velden

  Officiële dealer van kwaliteit

  MN Techniek