Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Automatisch de deur openen

Ieder groeiend bedrijf krijgt er vroeg of laat mee te maken. Door de toename van het aantal werknemers en bezoekers komt de wens naar voren om de deuren op een meer effectieve manier te openen. M&N Techniek heeft de oplossing voor u. Automatische deuren die gekoppeld kunnen worden aan diverse systemen zodat u zo min mogelijk hoeft te lopen naar de deur en maximale controle heeft. Met ons bent u altijd zeker van de beste oplossing die er maar te krijgen is en met onze expertise bent u ook zeker van de beste en meest klantvriendelijke service.

automatische deuren met extra opties

Wij openen al vele jaren de toegang

M&N Techniek is al jaren de expert in het leveren van automatische deuren en alle ander oplossingen die daar aan gekoppeld kunnen worden. Want deuren automatisch openen is niet zo moeilijk.

Het gaat erom dat men ook gebruik kan maken van de opties die een automatische deur kan aanbieden. Wij kunnen u het beste advies geven dat maar denkbaar is.

En dat kunnen we omdat we al jarenlang specialist zijn op dit gebied.

Met of zonder opties

Onze systemen zijn zowel los als in combinatie verkrijgbaar met andere systemen zoals intercoms, fotocellen, kaartlezers en videobewaking. Met de kaartlezer kunnen bevoegden de deur gemakkelijk en veilig openen en met de video bewaking weet u ook wie er aan de deur staat alvorens u besluit om open te doen. Als extra optie zijn er ook nog mogelijkheden om het personeelsbestand te koppelen aan de systemen zodat u ook weet welke personeelsleden in het kantoor of het bedrijf aanwezig zijn. U krijgt van ons dus genoeg opties aangeboden.

draaipoort automatische deurenGeheel of half automatisch

We denken overal over na dus ook over de mate van automatisch openen. Wilt u geheel automatische deuren aanschaffen bij ons dan kan dat. In dat geval kan alles gekoppeld worden aan onze systemen en loopt alle deuren op de automatische systemen.

Het kan ook dat u ervoor kiest om de automatische deur halfautomatisch te regelen. Dat kan kunnen wij ook leveren. In dat geval kunt u een afstandsbediening gebruiken maar een vast mechanisme om te openen is ook mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Twijfelt u nog steeds over de mogelijkheden voor automatische deuren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u maximaal informeren over de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden van de verschillende systemen die voorhanden zijn.