Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Uw parkeerbeer in de beste handen met onze parkeersystemen

Parkeersystemen nodig? Parkeerbeheer lijkt heel eenvoudig maar dat is het niet. U wilt namelijk maximale controle over uw systemen waarbij u als directeur altijd zeker bent van een parkeerplek en uiteraard wilt u dat uw klanten hun auto ook kwijt kunnen op uw parkeerplaats. Om dat goed geregeld te hebben heeft u een specialist nodig die weet wat de mogelijkheden zijn voor parkeersystemen. M&N Techniek is zo’n specialist die weet wat er mogelijk is en u een perfect advies kan geven voor de oplossingen die mogelijk zijn.

Parkeersystemen De parkeerbeheer specialisten

M&N Techniek is een bedrijf uit Doetinchem met een netwerk over heel Nederland. Onze specialismen zijn parkeerbeheer, toegangspoorten, hekken en poorten, slagbomen en allerlei automatiseringen om deze oplossingen te bedienen. Wij leveren alleen de beste onderdelen voor onze parkeersystemen en passen het complete pakket geheel aan op de wensen van de klant. Met onze producten komt u in ieder geval niet snel zonder parkeerplek te zitten omdat iemand anders uw plek heeft ingenomen.

De standaard mogelijkheden van onze parkeersystemen

  • Automatische kettingafsluiting
  • Gereserveerde parkeerplaats
  • Onderhoudsvrij
  • Duidelijk zichtbaar
  • Uitstekende kwaliteit
  • Aanpasbaar op uw behoeften

De systemen zijn berekend op intensief gebruik en behoeven geen onderhoud. De kettingafsluitingen zorgen ervoor dat onbevoegden nooit uw plek in kunnen nemen en de gereserveerde parkeerplaats is bij onze artikelen duidelijk zichtbaar voor iedereen zodat de plek gegarandeerd beschikbaar blijft voor u.

Zowel voor ondernemingen als openbare garages onze parkeersystemen

Wij leveren onze systemen niet alleen aan ondernemingen maar ook aan publieke instellingen zoals gemeenten, andere overheidsinstellingen en publieke parkeergarages. Want ook de overheid heeft er behoefte aan om de parkeergelegenheden te beheersen zodat er alleen die auto’s geparkeerd kunnen worden die ook werkelijk iets te zoeken hebben bij het overheidsgebouw zoals een gemeentehuis. Onze systemen staan dermate goed bekend dat vele instellingen de weg reeds hebben gevonden naar onze experts.

De slagbomen en parkeersystemen

Naast de systemen leveren we nog meer. Want we kunnen ook de toegang tot de parkeergelegenheid zelf regelen voor u. Met onze slagbomen en automatische systemen om deze te openen bent u helemaal voorzien van een perfecte oplossing om de parkeergelegenheid maximaal te beheren.

Neem contact op voor meer informatie over onze parkeersystemen

Wilt u meer weten wat wij allemaal kunnen leveren qua parkeersystemen? Bel ons dan, mail ons of vul het formulier in op de website. Wij maken graag een afspraak met u om samen de mogelijkheden door te nemen. Op locatie kunnen onze experts dan advies geven over de best passende parkeersystemen waarna wij een geheel vrijblijvend offerte kunnen afgeven.