Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Uw hekopeners met maximale veiligheid

Onze hekopeners garanderen uw veiligheid. Heeft u een hek op uw bedrijf om de toegang te regelen en zoekt u een oplossing om dat hek automatisch te laten openen waarbij u ook nog eens maximale controle heeft met zo min mogelijk arbeidsinspanning? Dan bent u bij M&N Techniek aan het best denkbare adres beland. Want wij hebben diverse oplossingen voor hekopeners die allemaal aanpasbaar zijn, maximaal gebruiksgemak geven en een hoge veiligheid garanderen. Met onze hekopeners komt er niemand meer binnen die niet thuishoort in uw bedrijf zonder dat u daarvan wetenschap heeft.

HekopenersEen bedrijf voor uw hekopeners

M&N Techniek is een bedrijf dat zich vooral bezig houdt met hekken, openers, poorten, garagedeuren en beveiliging en bewaking systemen.
En dat leveren we allemaal het liefst af met volledig automatisch werkende systemen waar u geen omkijken naar heeft.

Ons netwerk is over geheel Nederland verspreid. Hierdoor zijn wij in staat om snel ter plaatse te zijn om service te verlenen.

Hekopeners met kracht

Wij leveren verschillende hek openers die zowel bovengronds als ondergronds kunnen werken. De openers kunnen hekken openen
vanaf 200 kg tot en met hekken van 3.500 kg. Onze hekopeners zijn dus krachtig genoeg om vrijwel elk hek automatisch open te krijgen.

Boven de grond en onder de grond

Ja, u leest het goed. Als het moet dan leggen we het systeem om het hek te openen gewoon onder de grond neer. Staat wel zo netjes en is ook nog eens goed voor het mechanisme omdat er dan minder regenwater op terecht komt. Bovengronds kan het natuurlijk ook.

Hekopeners op maatDe opties voor uw nieuwe hekopeners

We leveren daarbij ook nog eens diverse opties om het allemaal nog gemakkelijker te maken voor u. Want u wilt natuurlijk niet de hele dag op en neer lopen naar het hek om dat zelf open te maken. Daar hebben we dus ook aan gedacht. We kunnen u een eenvoudige hekopener afstandsbediening leveren die u eenvoudig in hand kan bedienen maar we kunnen ook een compleet systeem aanbieden waarbij uw receptioniste de poort bediend. Het kan allemaal. En daarbij heeft u dan ook nog de optie om een camera te laten monteren zodat u ook kunt zien wie er aan de poort staat.

Informeer nu naar de mogelijkheden voor hekopeners

Blijf niet langer twijfelen en neem gewoon contact met ons op. Laat ons u overtuigen van onze kwaliteit en service. Wij geven u geheel vrijblijvend advies inclusief een prijsopgave voor de beste hekopeners die u maar kunt vinden.