Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Parkeer en toegang beheer met bollards

Bent u op zoek naar oplossingen om uw terrein geheel of gedeeltelijk af te sluiten tegen voertuigen die u er liever niet wil hebben? En wilt u het liefste dat deze oplossing geleverd word door experts die alles weten van dat éne paaltje dat er zo eenvoudig uit ziet maar het helemaal niet is? Dan bent u bij M&N Techniek aan het beste adres beland die u maar kunt vinden. Wij zijn de specialisten op het gebied van bollards om delen van een terrein permanent of mobiel af te sluiten voor het zwaarste verkeer. Wij leveren vanuit Doetinchem en hebben een groot netwerk in Nederland waardoor we overal snel ter plaatse kunnen zijn.

Maak kennis met ons

M&N Techniek is een bedrijf dat alles kan verzorgen om de bezoeken aan uw bedrijf te regelen en het beheer ervan te automatiseren. Wij leveren bollards die overal geplaatst kunnen worden om de zwaarste voertuigen buiten de deur te houden. Zelfs een ramkraker komt niet door onze paaltjes heen. Wij leveren ook toegangspoorten en hekken waarbij een combinatie van de bollards en de poorten mogelijk is.

Geheel automatische bollards of niet

Onze bollards zijn als het nodig is volledig te automatiseren. Ze kunnen op afstand bediend worden zodat u nimmer in de regen naar buiten hoeft om de paaltjes naar beneden te laten zakken. We hebben ook paaltjes die gewoon met de hand naar beneden gehaald kunnen worden en uiteraard is het ook mogelijk om ze gewoon helemaal vast te zetten als u de toegang permanent wil afsluiten van een gedeelte van het terrein.

Bollards, in vele maten verkrijgbaar

bollardsWe hebben de bollards in veel maten beschikbaar. Zo kunnen we minder sterke leveren voor delen die niet zo goed afgesloten hoeven te worden, hoge en lage, dikke en dunne. U verzint het, wij leveren het. Voor de delen van het terrein die u echt goed wilt afsluiten hebben we bollards beschikbaar waar iedereen zich stuk op zal rijden. U kunt bij ons dus voor elke toepassing de paaltjes krijgen die het beste bij uw vraag passen.

Neem contact op voor mee informatie over bollards

Wilt u wel eens weten wat er bij uw terrein allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met ons. Laat u door ons overtuigen dat wij de beste bollards voor u hebben die u zich maar kan bedenken. En we doen dat ook nog eens voor een hele mooie prijs.