Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

De beste automatische poorten

Veel bedrijven zitten met het probleem dat ze een automatische oplossing zoeken om het bedrijfsterrein te beheren zodat ze weten wie er aanwezig is. De wens is om in ieder geval een gebruiksvriendelijke oplossing aan te schaffen die tijd en personeel besparend is. Want je wilt liever niet dat het personeel de hele dag op en neer moet lopen om de poort te openen voor bezoekers. M&N Techniek is het bedrijf die dit kan regelen voor u. Wij leveren al vele jaren automatische poorten die aan de strengste eisen voldoen. Wij zorgen ervoor dat u met maximaal gebruiksgemak alleen de poort opent voor bezoekers die welkom zijn.

automatische poorten zakelijkSpecialist in automatische poorten

Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van toegangen hebben onze klantvriendelijke service mogen ervaren en weten dat M&N Techniek niet zomaar het eerste de beste bedrijf is dat een automatische poort kan leveren. We doen het dan ook al een flink aantal jaren. Met een poort van ons bent u verzekerd van kwaliteit, service en het grootste gebruiksgemak.

Een netwerk over heel Nederland

Door ons netwerk over heel Nederland zijn wij in staat om snel ter plaatse te zijn. Wij hebben overal specialisten beschikbaar die onze producten door en door kennen en snel ter plaatse kunnen zijn om eventuele problemen op te lossen. Onze automatische poorten door ons geleverd kunnen dus gemakkelijk onderhouden worden door deze experts die bij vele van onze klanten graag geziene gasten zijn. Voor hen gaan de poorten in ieder geval zeker wel open. En doordat zij de beste onderhoudsmonteurs zijn die er te krijgen zijn staat u in ieder geval nooit voor een gesloten poort.

Mogelijkheden van onze automatische poorten

Wij hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding. Dit kunnen wij doen omdat wij de automatisering van de poorten het liefste op maat willen afleveren. Wij kunnen intercom systemen leveren in combinatie met een videobewaking en daarnaast kunnen er kaartlezers gebuikt worden door medewerkers die op die manier simpel toegang krijgen tot de poort.

De mogelijkheden:

  • Bovengronds, ondergronds en knik arm besturing.
  • Fotocel bediening
  • Automatische flitslampen
  • Afstandsbediening
  • Behuizing water bestendig
  • Deblokkeersleutel voor de motoren
  • Bediening met draadloze handzenders
  • Lusdetectoren
  • Kaartlezers
  • Intercom

Neem contact op met ons voor meer informatie over automatische poorten

Blijf niet langer aarzelen en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor onze automatische poorten door te nemen en we maken met alle plezier een passende offerte voor u.

automatische poorten voor uw woning