Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Parkeer- en toegang beheer met palen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw parkeerterrein om parkeerplaatsen te reserveren voor uzelf of uw bezoekers? Of wilt u de toegang tot delen van uw bedrijfsterrein afsluiten met de mogelijkheid dat u er zelf nog wel op kunt komen. Dan zijn de automatische paaltjes van M&N techniek de oplossing waar u naar zoekt. Onze paaltjes kunnen van automatische systemen worden voorzien waardoor u de paal kunt laten zakken in de grond als u iemand toegang wilt geven tot het terrein. Onze paaltjes zijn de beste die er te krijgen zijn en we geven ze ook nog eens weg voor de beste prijs die u zich maar kunt voorstellen.

automatische paal voor uw bedrijfM&N Techniek de bollard specialist

Wij zijn met recht de bollard specialist. Onze automatische paal is de beste die er te krijgen zijn en met onze ervaring op het gebied van oplossingen van toegangsbeheer bent u verzekerd van de beste en meest gebruiksvriendelijke oplossing die er maar te krijgen is. Wij hebben een groot netwerk over heel Nederland zodat wij in staat zijn om zeer snel ter plaatse te zijn voor service en onderhoud.

Boven de grond en onder de grond

Automatische paal vanuit de grondOnze paaltjes zijn op diverse manieren te gebruiken waarbij uw wensen voor ons bepalend zijn. Wij kunnen simpelweg paaltjes plaatsen die helemaal vast staan om bijvoorbeeld een gebied permanent af te schermen. De paal die we hiervoor gebruiken is tegen nogal wat krachten bestand. Geen ramkraker die daar nog doorheen komt. Verder kunnen we ook onze automatische paal leveren die bediend kan worden zodat u op afstand de paal in de grond kan laten zakken. Reuze handig als u even de leverancier toegang wil geven tot het terrein en u zelf niet naar buiten wil lopen.

We doen meer dan alleen paaltjes

Heeft u ook interesse voor andere oplossingen om uw terrein te beveiligen tegen overlast of ongewenste bezoekers? Dan kunnen we ook helpen. Wij kunnen toegangspoorten en automatische schuifdeuren leveren die perfect aansluiten op de automatische paal. Wat dacht u van een poort met de paaltjes als versperring zodat u zeker weet dat grote voertuigen er simpelweg niet inkomen.

Neem contact op met ons

Uiteraard willen we u graag meer vertellen over onze automatische paal. En dat werkt het beste als we bij u op bezoek komen.

Wij bekijken dan de situatie op uw terrein en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u.