Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Bollards: dé (automatische) paal tegen ramkraken

Niet iedereen staat er bij stil maar ramkraken kunnen feitelijk overal voorkomen. Het is belangrijk om uw bedrijf hiertegen te beschermen. Een ramkraak richt niet alleen schade aan op korte termijn. Op lange termijn kunnen complicaties ontstaan zoals een verlaagd gevoel van veiligheid of wantrouwen van klanten richting uw bedrijf. Zorg daarom voor een veilig oplossing met bollards oftewel: een automatische paal.

442

Een speciale bollard voor u op maat gemaakt

Voor een bollard geldt geen ‘one size fits all’. Elke situatie heeft een andere oplossing nodig en die kunnen wij bieden. Zo kijken wij samen met u naar uw wensen en budget. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een vol automatische paal. Maar ook een semi automatische of een vaste paal: wij leveren de bollard die bij uw situatie past.

M&N Techniek: de specialist in beveiligingssystemen

Wij zijn al lange tijd actief als specialist in het realiseren van verschillende soorten toegangscontrole zoals bollards. Onze klantenkring varieert enorm en wij leveren voor alle klanten een oplossing op maat. Of het nu gaat om een schuifpoort of hekopeners voor een klein bedrijf of om poortopeners met intercom toegang voor grote bedrijven: M&N Techniek levert het. Wij vinden het belangrijk dat onze oplossing aansluit op de wensen en het budget van het bedrijf. Samen met u realiseren we een groot gebruiksgemak en een optimale veiligheid voor uw bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bollards

Heeft u interesse in de mogelijkheden van een bollard op uw terrein? Of wilt u weten of deze automatische palen een oplossing zijn voor uw situatie? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij zullen u dan van professioneel advies voorzien over het installeren van bollards of een ander beveiligingssysteem bij uw bedrijf.