0314 - 641 124

Uw toegang voorzien met de beste slagbomen

Een slagboom is een goede oplossing wanneer uw bedrijf groot verkeer alleen toe wil laten wanneer dat wenselijk is en u daarvoor niet uw hele bedrijf wilt afsluiten met een compleet hek. M&N Techniek kan deze slagbomen leveren met diverse opties waarbij het geheel aan u is om te bepalen hoever u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak zo hoog mogelijk te maken.

Geïnteresseerd in onze producten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

slagboom laten plaatsen

 • 15+ jaar ervaring
 • Snelle landelijke service bij calamiteiten
 • Onderhoud voor toegangssystemen van alle merken
 • Ruime mogelijkheden en persoonlijk advies

M&N Techniek

De specialisten voor een slagboom

M&N Techniek is de specialist voor slagbomen en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij kunnen simpele slagbomen leveren die met de hand bediend worden maar meestal zoekt men toch naar oplossingen die het openen van de slagboom automatiseren. Wij kunnen hiervoor diverse opties aanbieden waarbij de slagboom automatisch geopend wordt wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten aan uw poort.

Heeft u een vraag over onze producten? Neem direct contact op!

Slagboom voor een camping of bedrijf of parkeergarage

Slagbomen worden over het algemeen veelvuldig toegepast bij bedrijven die niet meer in staat zijn om de massa’s te controleren die het bedrijfsterrein opkomen te controleren. Dat kan zijn omdat men ongenode gasten buiten de deur wil houden of omdat men graag wil weten wie aanwezig is. Met onze slagbomen is dat allemaal zo geregeld. Wij zorgen ervoor dat het bij u bekend is wie er binnen is gekomen en wie er weer uit gegaan is. Een standaard voorwaarde voor bijvoorbeeld een parkeergarage maar ook voor een camping die graag wil weten of er soms gasten zijn die willen vertrekken zonder aan hun verplichtingen te voldoen.

De slagboom die het altijd doet

Wij leveren diverse slagbomen die voor verschillende toepassingen ingezet kunnen worden. Wat dacht u van een slagboom op uw bedrijf met een kaartlezer en intercom die ervoor zorgt dat uw medewerkers eenvoudig binnen kunnen komen en gasten zich kunnen melden bij het kantoor. Wel zo veilig en gemakkelijk. En we kunnen de slagboom in elke maat leveren die wenselijk is tot en met 12 meter lengte.

Meer weten over onze slagbomen? Neem contact met ons op

Slagbomen zijn over het algemeen maatwerk en daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en wij maken dan voor u een geheel vrijblijvende offerte die u kunt vergelijken met andere offertes. Bel ons op 0314-641124 of stuur een mail! U zult zien dat wij veel voordelen bieden met onze kennis en ons netwerk. Maak daar gebruik van en verzeker u van de juiste oplossing voor de slagboom op uw bedrijf.

slagbomen

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!  *verplichte velden

  Officiële dealer van kwaliteit

  MN Techniek