Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
KIT R30_1205
schuifm1

Een automatische poort met gemakken

Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe ze ervoor kunnen zorgen dat alleen diegenen het bedrijfsterrein kunnen betreden die daarvoor bevoegd zijn. En dan moet de oplossing ook nog eens gebruiksvriendelijk, goed controleerbaar en kostenbesparend zijn. Want je wilt als bedrijf liever niet één van de personeelsleden helemaal opofferen om de toegang tot het bedrijf te controleren. M&N Techniek levert schuifpoort automatisering die aan al deze eisen voldoet. Met een automatisering van een schuifpoort van ons bent u verzekerd van gebruiksgemak en creëert u een veilige oplossing.

De toegangspoort specialisten

M&N Techniek is al vele jaren actief als de specialist in het aanbieden van oplossingen om de toegang tot bedrijven te automatiseren. En of het nu gaat om een klein bedrijf met een simpele schuifpoort of een groot bedrijf die dagelijks tientallen leveranciers op bezoek krijgt. Wij maken het en zorgen ervoor dat de oplossing maximaal aansluit op de mogelijkheden en wensen van het bedrijf. Met onze automatisering bent u altijd verzekerd van het grootste gebruiksgemak en maximale veiligheid.

Wij zijn snel ter plaatse

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een probleem ontstaat met een schuifpoort automatisering die door ons geleverd is. Maar ook dan staan wij ons mannetje. Door ons netwerk over geheel Nederland zijn wij in staat om snel bij u ter plaatse te zijn om het probleem op te lossen. En we hebben aan meer gedacht. Want als het elektrische systeem hapert dan heeft u altijd de beschikking over een anti blokkeer systeem waarmee u de poort handmatig kan openen. U staat met onze producten dus nooit voor een gesloten deur.

Mogelijkheden van onze schuifpoorten

Schuifpoort automatisering Wij bieden nogal wat mogelijkheden aan. Dat komt omdat wij de automatisering van een schuifpoort graag op maat leveren. Heeft u geen behoefte aan een intercom maar u wilt wel een poort met camera bewaking? Wij leveren dat. Lees hier wat de mogelijkheden allemaal zijn om uw schuifpoort automatisering af te stemmen op uw wensen.

  • Beveiliging door middel van fotocellen
  • Beveiliging door middel van afslaglijsten
  • Beveiliging door middel van een overbrengsysteem
  • Bediening met sleutelschakelaar
  • Bediening door middel van en GSM module
  • Deblokkeersleutel voor de motoren
  • Bediening met draadloze handzenders
  • In een persoonlijk gesprek brengen wij u volledig op de hoogte van alle mogelijkheden.

Aarzel niet en neem contact op met ons

gemak met schuifpoort automatisering Blijf niet langer twijfelen en neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen dan graag bij u langs om u te overtuigen dat onze schuifpoort automatisering de oplossing is waar u naar zoekt.