Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Wij openen voor u de poort

Zoekt u naar een oplossing om de poorten op uw bedrijf automatisch te laten openen en wilt u hierbij ook maximaal gebruiksgemak en wilt u hiervoor het liefst zo min mogelijk arbeidstijd voor gebruiken? Dan kan M&N Techniek u verder helpen. Wij leveren verschillende poortopeners voor uw bedrijfstoegang waarbij verschillende opties beschikbaar zijn om de toegang zoveel mogelijk te automatiseren. Met onze poortopeners zijn welkome gasten zo naar binnen gelaten en houdt u diegenen die er niet in mogen gemakkelijk buiten de deur. Maximaal gebruiksgemak en optimale veiligheid dus.

Poortopeners op afstand

De specialist voor uw toegangshek

M&N Techniek is jaren één van de meest gerenommeerde leveranciers en installateurs van allerlei toepassingen op het gebied van hekken, poortopeners en garagedeuren. Wij houden diegenen buiten de deur die niet welkom zijn en zorgen ervoor dat welkome gasten gemakkelijk en veilig binnen komen. Wij leveren verschillende automatische systemen zoals camera bewaking, fotocellen en afstandsbedieningen om het gebruiksgemak zo hoog mogelijk te maken.

Poortopeneners ook onder de grond

Heeft u ook zo’n hekel wanneer u toegang er rommelig uitziet door alle opties die zichtbaar geïnstalleerd moeten worden? Wij ook. Daarom leveren wij ook poortopeners die onder de grond verwerkt kunnen worden. Wel zo gemakkelijk en mooi voor de uitstraling. En voor ongenode gasten is het ook nog eens lastig om die spullen te kraken. Dubbelop veiligheid dus.

Kwaliteit en duurzaam

De poortopeners die wij leveren zijn bijna niet kapot te krijgen. Dat komt omdat wij sterke motoren gebruiken die het zwaarste hek aan kunnen. Wel tot hekken van 3.500 kg. Het is voor onze poortopeners geen enkel probleem om die open te krijgen. Ervaar het zelf door eens een bezoekje aan ons te brengen zodat wij u kunnen overtuigen dat onze motoren tot de sterkste behoren die er maar te krijgen zijn.

Maximaal gebruiksgemak

Wij houder van poortopeners die zo gemakkelijk mogelijk te bedienen zijn en waar u geen omkijken naar heeft. Hoe we dat doen? Door u verschillende opties aan te bieden om dat gebruiksgemak voor uw poortopener maximaal te maken. Zo leveren we fotocellen die de poorten automatisch open laten gaan, afstandsbedieningen die u gemakkelijk vanuit het kantoor kunt gebruiken en camera systemen. U heeft, als u bij ons een poortopener besteld, altijd maximale controle.

Neem nu contact op voor meer informatie

Poortopeners zijn maatwerk dus wij kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten. Dat is geen enkel probleem. Bel ons op of vul het formulier in op de website en wij komen bij u langs om de mogelijkheden door te spreken.