Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Een intercom toegang voor uw bedrijf

Veel bedrijven worden vroeg of laat geconfronteerd met het gegeven dat de toegangscontrole van het bedrijf verloren gaat: een intercom toegang is een mogelijke oplossing. Een (automatisch) hek met (schuif)poort of een slagboom kan al veel inzicht geven in de vraag welke personen en voertuigen zich allemaal bevinden op uw terrein. Maar u wilt natuurlijk niet de hele dag naar dat hek of de slagboom lopen en u wilt er liever ook geen personeel voor inzetten. Hiervoor heeft M&N Techniek intercom toegang oplossingen beschikbaar die het mogelijk maken dat u vanuit uw kantoor contact kunt leggen met de persoon aan de poort. Een simpele en zeer effectieve toegangscontrole.

Een expert in toegangspoorten

M&N Techniek is de specialist in heel Nederland in het leveren en installeren van toegangspoorten en automatisch bediende deuren. Wij hebben ons hoofdkantoor in Doetinchem en met ons netwerk over heel Nederland zijn we in staat om snel en doeltreffend onze overbekende service te verlenen. Wij leveren vaak complete pakketten met hekken, poorten en slagbomen inclusief de automatische systemen zoals een intercom. Maar we kunnen ook delen ervan leveren die gebruikt kunnen worden in combinatie met uw huidige toegangspoort.

Met de intercom contact maken

Een intercom is eigenlijk een onmisbaar apparaat wanneer u uw poort wilt beveiligen. Immers, u wilt niet de hele dag op een neer lopen naar de poort en u wilt er liever ook geen personeel voor inzetten. Met een intercom heeft u maximaal controle over de toegang van uw bedrijf. En of dat nu het geval is voor een groot perceel of een klein kantoor op de tweede verdieping, in beide gevallen zijn intercoms ideaal om het loopwerk te besparen.

gemak van een intercomDenk ook aan andere opties voor toegangscontroles

De intercom alleen is uiteraard goed werkbaar maar het werkt pas echt goed wanneer de toegangspoort ook goed beveiligd is. Ook daar kunnen wij voor zorgen. Wij kunnen het gehele communicatie systeem van zowel de poort als de intercoms helemaal op elkaar afstemmen zodat u volledig controle heeft. Bijvoorbeeld een super handige kaartlezer, inclusief een intercom gekoppeld aan de poort die opent wanneer u toestemming geeft om de bezoeker binnen te laten.

Aarzel niet en neem contact met ons op voor informatie over intercom oplossing

Blijf niet langer twijfelen en neem contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.Wij kunnen u dan een advies geven wat er allemaal mogelijk is. Wij geven u dan een geheel vrijblijvende offerte die wij afstemmen op uw budget en uw wensen. Laat ons u overtuigen van onze expertise op het gebied van intercom toegang of andere toegangscontroles.