Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

De garagedeur automatisch voor u open

Niet veel mensen denken er meteen over na maar het is een gemak waar men snel aan gewend raakt. Een garagedeur automatisering. Want wat is er nou gemakkelijker wanneer u tijdens een regenbui thuiskomt en u hoeft de auto niet uit om de garagedeur open te doen. M&N Techniek levert deze systemen en niet alleen dat. We kunnen garagedeuren ook koppelen aan systemen van bedrijven zodat ook bedrijven met een garage maximaal kunnen profiteren van de mogelijkheden om garagedeuren gecontroleerd en gemakkelijk volgens automatisering te openen.

Garagedeur automatisering op maat De specialisten in de toegang tot bedrijf en huis

M&N Techniek is al vele jaren actief als de expert op het gebied van automatisering van toegangspoorten, deuren en garagedeuren. Wij leveren complete systemen aan maar ook delen van onze producten die u zelf kunt installeren maar u kunt het ook door ons laten doen. Onze producten blinken uit door hun betrouwbaarheid. Met een product van ons staat u in ieder geval zelf nooit voor een gesloten deur.

Geheel automatisch

Er zijn verschillende mogelijkheden om een garagedeur automatisering uit te laten voeren. Wat dacht u ervan dat u met een afstandsbediening de deur kunt openen vanuit uw auto. Maar er zijn meer mogelijkheden voor automatisering. Een bedrijf kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het openen over te laten aan bevoegden die in het bedrijf aanwezig zijn. Reuze handig als u een leverancier op bezoek krijgt die iets af komt leveren en u niet naar de garage toe wilt lopen.

Bij ons staat u nooit voor een gesloten deur

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er iets mis gaat en dat de garagedeur automatisering het even laat afweten. Ook daar hebben we aan gedacht. Wij leveren een unieke anti blokkeer systeem waarmee u altijd in staat bent om toch nog toegang te krijgen wanneer het allemaal niet werkt. U staat bij ons dus nooit voor een gesloten garagedeur. Een voordeel dat we niet graag onvermeld laten is dat wij een breed netwerk hebben over heel Nederland. Dat betekent dat wij snel ter plaatse kunnen zijn voor service en advies.

Neem contact op om meer te weten te komen

Wilt u meer weten en wilt u wel eens weten welke garagedeur automatisering er bij uw garage mogelijk is? Neem dan gewoon eens contact op met ons door ons te bellen, ons te mailen of door het formulier in te vullen. Wij kunnen u dan maximaal advies en een geheel vrijblijvende offerte voor uw garagedeur automatisering geven.