Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
draaipoort1

Het gemak van automatische poorten

Als particulier of bedrijf wil je graag veel zaken zo gemakkelijk mogelijk geregeld hebben. Eén van de zaken die nogal eens ter sprake komt in de toegang tot het bedrijf of woning.
Men wil immers niet graag dat er onbevoegden binnenkomen en degenen die wel welkom zijn moeten zo gemakkelijk en vriendelijk mogelijk worden binnen gelaten.

Een draaipoort automatisering kan hiervoor uitkomst bieden. M&N Techniek levert deze draaipoorten.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor automatisering aan. Daarnaast bieden wij diverse opties zoals draadloze handzenders, intercom, GSM modules etc. om de poorten op afstand te openen.

Uw partner voor bedrijfstoegang automatisering

M&N Techniek is al jarenlang specialist in het verzorgen van automatisering en voor de toegang van bedrijven en woningen. Wij leveren toegangsautomatisering voor draai- en schuifhekken, camerabeveiliging, intercom systemen en diverse systemen om de poorten van uw bedrijf of woning zo makkelijk mogelijk te bedienen waarbij u als bedrijf of particulier controle hebt over de personen die door die poorten heen gaan.

Onze snelle service

Met onze verschillende steunpunten in Nederland komen we  in actie om u de beste service te geven die er maar denkbaar is. Wij maken hierbij o.a. gebruik van partners die met ons samenwerken en alles weten van automatisering van toegangspoorten. Reuze handig voor u om te weten dat u in geval van een probleem met uw de automatisering van uw draaipoort u zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Voor elke draaipoort een oplossing

Wij hebben voor vrijwel iedere poort een oplossing. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om een schuif- of draaipoort automatisering of om een uitgebreide oplossing om uw pand maximaal te beveiligen tegen onbevoegden.

Kenmerken van onze draaipoorten.

automatische poorten voor uw woningDe draaipoort die wij leveren is er niet zomaar één. Het zijn de beste die er te krijgen zijn met opties waar u wellicht helemaal nog nooit aan gedacht heeft. Bekijkt u de volgende kenmerken maar eens van onze draaipoort automatisering

  • Bovengronds, ondergronds en knik arm besturing.
  • 230V of 24V
  • Alle sets zijn voorzien van flitslampen, ontvanger en handzenders
  • Motoren geschikt voor residentieel en industrieel gebruik
  • Deblokkeersleutel voor de motoren
  • Het gemakkelijk gebruik en de goede kwaliteit zijn de voornaamste kenmerken van de bedieningskasten voor draaihekken.
  • Op de printplaat kan men alle systemen aansluiten zoals bijvoorbeeld een intercominstallatie of toegangscontrole systeem.
  • Veel motoren zijn uitgerust met ingebouwde eindschakelaars, waardoor een midden aanslag in de grond niet nodig is.

De mogelijkheden zijn enorm die wij aan kunnen bieden.

Meer weten? We komen graag bij u langs

Wilt u meer weten van draaipoort automatisering? Bel ons dan of vul het formulier in op de website. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden met u door te nemen. Maak gebruik van onze ervaring en kennis van zaken.