Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Uw camerabeveiliging goed geregeld

Als bedrijf wilt u natuurlijk graag weten wie er aan de deur of uw poort staat zonder dat u telkens naar die deur of poort toe hoeft te lopen. Hiervoor kan M&N Techniek u de juiste oplossingen leveren. Met onze systemen bent u altijd op de hoogte wie uw bedrijf binnen komt en kunt u in combinatie met onze camerabeveiliging systemen gemakkelijk contact maken met de personen die bij u aan de poort staan.

camerabeveiliging op maatWij maken werk van uw camerabeveiliging

M&N Techniek is zonder enige twijfel één van de bekendste specialisten op het gebied van toegangsbeveiliging voor bedrijven en kantoren. Wij leveren complete systemen zoals hekken, poorten, slagbomen, automatische deuren intercoms en camerabeveiliging. Onze systemen zijn door en door getest en worden geplaatst door vakmensen die al jaren in het vak zitten en weten hoe ze de systemen moeten plaatsen. Overtuig u nu van de beste en meest gebruiksvriendelijke toegangsbeveiligingen die wij te bieden hebben.

Afzonderlijk of compleet pakket gekocht

We leveren onze systemen net zoals u dat wilt. Heeft u alleen interesse in onze camerabeveiliging dan kan dat. Maar u kunt natuurlijk ook een compleet pakker overwegen. Wij beiden u de beste toegangspoorten aan die er maar te krijgen zijn inclusief kaartlezers, slagbomen, automatische deuren voor uw kantoor en poorten die zowel boven de grond als daaronder bediend kunnen worden.

Ook voor binnen het bedrijf

Gebruik onze camerabeveiliging systemen ook voor uw bedrijf binnen. Want ook daar wilt u wellicht graag weten wat er allemaal gebeurd. Bij onze camera systemen heeft u maximale controle over gangen, ruimtes die u bewaakt wilt hebben en de deuren naar afdelingen die werk doen waar niet iedereen welkom is. Met onze gebruiksvriendelijke oplossingen inclusief volledig automatische systemen bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken binnen uw bedrijf.

We bieden nog meer aan dan alleen camerabeveiliging

We kunnen naast onze camerabeveiliging systemen nog meer aanbieden. Wat dacht u van een los te plaatsen hek bij de ingang van uw bedrijf wat op rails geopend en gesloten kan worden. In combinatie met een camerabeveiliging van ons bent u zeker dat u al bij de poort kunt zien wie er toegang wil verkrijgen tot uw bedrijf.

Neem contact op voor camerabeveiliging

Blijf niet langer twijfelen en neem contact met ons op voor meer informatie over camerabeveiliging. Dan komen wij naar u toe om samen met u te kijken welke oplossing het beste is voor u.