Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

De gemakken van camerabeveiliging

M&N Techniek biedt naast vele andere beveiligingssystemen ook camera beveiliging. Als particulier of bedrijf heeft u altijd behoefte aan goede beveiliging van uw eigendommen. Het installeren van camera’s draagt bij aan een hoge veiligheid. Zo kunt u zien wie of wat uw terrein heeft betreden en waar zij heen gaan. M&N Techniek biedt u deze mogelijkheid en geeft u en uw personeel of collega’s hiermee graag een veilig gevoel.

camera-beveiliging(1)

Een gerust hart met camerabeveiliging van M&N Techniek

Wanneer u inzicht wilt in de personen die uw gebouw in- en uitlopen kan is camerabeveiliging een goede oplossing. Mocht u iemand die op camerabeelden verschijnt niet helemaal vertrouwen dan hoeft u niet helemaal uit uw kantoor te komen en naar de betreffende plaats te gaan. U kunt vanaf uw kantoor de beelden bewaken. U kunt ook aangeven de beelden graag op uw laptop te willen bekijken. Hierdoor krijgt u waar u ook bent een veilig gevoel: zelfs op uw vakantieadres kunt u de camerabeelden zien. En natuurlijk kunt u altijd de beelden bewaren en later terugkijken na een calamiteit.

De vrijwel onbeperkte mogelijkheden van camerabeveiliging

M&N Techniek is specialist op het gebied van beveiligingssystemen. Door ons vakkundige team kan eenvoudig een camera gemonteerd worden. Wij leveren camerasets voor binnen- en buitentoepassing. En zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij camera’s en randapparatuur in verschillende prijsklassen aanbieden. Wilt u camerabeelden opnemen op videoband? Of liever digitaal op een harde schijf? En wilt u de beelden bekijken of een gewone monitor of op een LCD-scherm of uw laptop? Wij kunnen het regelen. We bieden opnamemogelijkheden tot wel 16 camera’s.

Combinatie van camerabeveiliging met andere beveiligingssystemen

Combineer bijvoorbeeld camerabeveiliging met een intercom toegang. Zo kan u bijvoorbeeld de route of het voertuig van de mensen op uw terrein zien en vervolgens beslissen of ze toegang mogen krijgen tot uw gebouw. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden op basis van uw wensen en budget. Bel of mail ons om vrijblijvend een offerte aan te vragen of om een afspraak te maken om camerabeveiliging bij u te installeren.