Professionele toegangscontrole systemen voor uw bedrijf of woning.
0314 - 641 124
slider_1
slider2
slide4

Automatische schuifdeuren, de oplossing voor uw toegangspoort

Zoekt u naar een oplossing om uw toegangspoorten van uw bedrijf van automatische schuifdeuren te laten voorzien. En wilt u dat dit geleverd wordt door een specialist die al jaren ervaring heeft in het plaatsen van deze automatische systemen? Dan bent u bij M&N Techniek aan het juiste adres. Wij leveren de meest gebruiksvriendelijke schuifpoorten die er te krijgen zijn en dat doen we ook nog eens voor een zeer voordelige prijs. Onze schuifdeuren zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen zowel boven als onder de grond geplaatst worden. Bij ons bent u er zeker van dat u controle krijgt over de toegang tot uw bedrijf zodat u weet wie zich in het bedrijf bevind.

schuifpoortDe beste poorten komen bij ons vandaan

Wij zijn niet zomaar de eerste de beste die schuifpoorten leveren. We doen dit al jaren, volgen de markt en de ontwikkelingen elke dag en weten dus wat er allemaal mogelijk is.

Met onze automatische schuifdeuren bent u verzekerd van een maximale controle over de toegang van uw bedrijf. Wij hebben een netwerk dat verspreid is over heel Nederland waardoor het onderhoud simpel en snel kan worden uitgevoerd.

M&N Techniek is de ideale partner voor u om uw schuifpoorten met automatische systemen uit te rusten.

Een groot netwerk in Nederland

Wij hebben een groot netwerk in Nederland waardoor we in staat zijn om snel ter plaatse te zijn om onderhoud te plegen en advies te geven bij een bezoek. Al onze partners in Nederland weten alles van onze producten zodat u nooit voor een gesloten poort komt te staan.

Het anti blokkeer systeem

Onze automatische schuifdeuren zijn allemaal voorzien van een anti blokkeer systeem om de schuifdeuren weer open te krijgen in geval van een storing. U komt in met onze poorten dus nimmer en nooit in de problemen omdat de poorten niet open gaan.

Mogelijkheden van onze automatische schuifpoorten

Er zijn nogal wat mogelijkheden voor onze automatische schuifdeuren. Een aantal automatische systemen zijn beschikbaar die u hieronder kunt lezen.

  • Bovengronds, ondergronds en knik arm besturing
  • Fotocel bediening
  • Flitslampen
  • Afstandsbediening
  • Behuizing water bestendig
  • Deblokkeersleutel voor de motoren
  • Bediening met draadloze handzenders
  • Lusdetectoren
  • Kaartlezers
  • Intercom

Aarzel niet en neem contact op met ons

Blijf niet langer aarzelen en neem contact met ons op. Wij komen dan graag bij u langs om u te overtuigen dat onze automatische schuifdeuren de oplossing is die u nodig heeft. Wij komen bij u langs om de situatie door te nemen waarna wij een offerte voor u kunnen maken die geheel vrijblijvend is.