0314 - 641 124

Het gemak van automatische draaihekken

Als particulier of bedrijf wil je graag veel zaken zo gemakkelijk mogelijk geregeld hebben. Eén van de zaken die nogal eens ter sprake komt in de toegang tot het bedrijf of woning.
Men wil immers niet graag dat er onbevoegden binnenkomen en degenen die wel welkom zijn moeten zo gemakkelijk en vriendelijk mogelijk worden binnen gelaten.

Een draaipoort automatisering kan hiervoor uitkomst bieden. M&N Techniek levert deze automatische draaihekken.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor automatisering aan. Daarnaast bieden wij diverse opties zoals draadloze handzenders, intercom toegang, GSM modules etc. om de poorten op afstand te openen.

Geïnteresseerd in onze producten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 • 15+ jaar ervaring
 • Snelle landelijke service bij calamiteiten
 • Onderhoud voor toegangssystemen van alle merken
 • Ruime mogelijkheden en persoonlijk advies

Kenmerken van onze draaihekken

De automatische poort die wij leveren is er niet zomaar één. Het zijn de beste die er te krijgen zijn met opties waar u wellicht helemaal nog nooit aan gedacht heeft. Bekijkt u de volgende kenmerken maar eens van onze draaipoort automatisering

 • Bovengronds, ondergronds en knik arm besturing.
 • 230V of 24V
 • Alle sets zijn voorzien van flitslampen, ontvanger en handzenders
 • Motoren geschikt voor residentieel en industrieel gebruik
 • Deblokkeersleutel voor de motoren
 • Makkelijk in gebruik en goede kwaliteit
 • Meerdere extra opties zoals een intercom of toegangscontrole
 • Motoren zijn uitgerust met ingebouwde eindschakelaars

Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u vragen? Neemt direct contact met ons op!

Uw partner voor draaipoort automatisering

M&N Techniek is al jarenlang specialist in het verzorgen van automatisering en voor de toegang van bedrijven en woningen. Wij leveren toegangsautomatisering voor draai- en schuifhekken, camerabeveiliging, intercom systemen en diverse systemen om de poorten van uw bedrijf of woning zo makkelijk mogelijk te bedienen waarbij u als bedrijf of particulier controle hebt over de personen die door die poorten heen gaan.

Onze snelle service

Met onze verschillende steunpunten in Nederland komen we  in actie om u de beste service te geven die er maar denkbaar is. Wij maken hierbij o.a. gebruik van partners die met ons samenwerken en alles weten van automatisering van toegangspoorten. Reuze handig voor u om te weten dat u in geval van een probleem met uw draaipoort automatisering zo snel mogelijk geholpen kan worden door ons vakbekwame team.

Meer weten? We komen graag bij u langs

Wilt u meer weten van automatische poorten? Bel ons op 0314-641124 of stuur een mail. U kunt ook het formulier in op de website invullen. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden met u door te nemen. Maak gebruik van onze ervaring en kennis van zaken omtrent draaipoort automatisering.

Draaipoort M&N Techniek

  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!  *verplichte velden

  Officiële dealer van kwaliteit

  MN Techniek